2021-09-16 13:55:32• hírek • Hirado.hu /Szatmár.ro

Elk*rtuk - itt az őszödi beszédről készült film előzetese

Október 21-én mutatják be a Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök őszödi beszédét feldolgozó Elk*rtuk című nagyjátékfilmet.


Megjelent az őszödi beszéd utáni zavargásokat feldolgozó politikai krimi előzetese. A trailer számos izgalmas, akciódús pillanatot tartogat a nézőknek, a 2006-os forradalmi hangulatot és az MTV székház ostromát is döbbenetes hitelességgel sikerült visszaadniuk az alkotóknak az első képkockák alapján.


A film előzetesében Magyarország exminiszterelnöke, Gyurcsány Ferenc is feltűnik benne. Kálmán Olga egy archív felvételen faggatja az őszödi beszéddel kapcsolatban. A műsorvezetőnő kérdésére, miszerint „ön ezzel elismerte, hogy a miniszterelnöksége alatti másfél-két évben hazudott ennek az országnak?” annyit tud felelni: „Ennél egy picikét próbáljunk meg… csipettel elvontabban” beszélni erről.


A filmet a Megafilm gyártja, a producerek Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya. Az alkotást az elismert angol rendező, KEITH ENGLSIH rendezte, operatőre a barcelonai Josep. M. Civit, a forgatókönyvet pedig Bendi Balázs írta. A főszerepet Bánovits Nivianne alakítja, mellette Mózes András, Bokor Barna, Gubás Gabi, Bede-Fazekas Szabolcs, Zayzon Zsolt, Szőke Richárd, Trill Zsolt és Csőre Gábor tűnnek fel.


A premierig csupán egy megválaszolatlan kérdés maradt hátra: vajon ki játssza a volt miniszterelnököt az első, valós eseményeken alapuló magyar politikai krimiben?

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: